Skip naar navigatie Skip naar inhoud

Train de trainers VDGS refreshment

 
 
 
Doelgroep:
  • Trainers van VDGS bedienaren op Schiphol
Vakgebied:
  • Veilig werken aan airside
Prijs:€ 0.-
 
 
 

Beschrijving

 
 
 

Ben je een trainer van VDGS-bedienaren op Schiphol?  Dan neem je elke twee jaar vanuit het Train de trainer traject VDGS-deel aan een refreshment bijeenkomst en leg je een praktijkprofcheck af. Als je voor de theorietoets en de praktijkprofcheck een voldoende hebt gehaald wordt jouw trainingsbevoegdheid VDGS voor 2 jaar verlengd.

Toelatingseisen
Je bent door Amsterdam Airport Schiphol geregistreerd als trainer van VDGS-bedienaren. Je bezit de kennis en vaardigheden om de bedienaren van de VDGS-systemen vaardigheden en kennis mee te geven die hen in staat stelt de verschillende VDGS-systemen op Schiphol te bedienen.

Inhoud
Het traject bestaat uit het bijwonen van de tweejaarlijkse refreshmentbijeenkomst bij VTC Schiphol. De tweejaarlijkse profcheck bestaat uit een theorietoets (die tijdens de refreshmentbijeenkomst gemaakt wordt) en een individuele ‘praktijkprofcheck VDGS-instructie’. Nadat je de theorietoets tijdens de refreshmentbijeenkomst met goed gevolg hebt afgelegd kun je vervolgens op een andere datum de ‘praktijkprofcheck VDGS-instructie’ afleggen. Na het behalen van de profcheck ben je voor twee jaar door Amsterdam Airport Schiphol geregistreerd als vakbekwaam trainer VDGS.

Leerdoelen
Na afloop van het tweejaarlijkse traject:

  • ben je op de hoogte van de laatste stand van zaken rond het nieuwe VDGS-train de trainer traject, de VDGS-systemen en de recentste versie van de (online) VDGS-Toolkit;
  • sta je als VDGS-trainer door Amsterdam Airport Schiphol voor 2 jaar geregistreerd in Veiligheidspaspoort;
  • ken je de inhoud van de Toolkit VDGS en treed je adequaat op in de situaties zoals daarin beschreven;

Zie voor meer informatie de toelichting over het Train de Trainer traject VDGS in de VDGS- toolkit: https://veiligheidspaspoort.magentammt.com

Voorbereiding
Om deel te kunnen nemen aan de refreshmentbijeenkomst, en de theorie- en praktijkprofcheck af te kunnen leggen, ben je verplicht om vooraf het trainingsmateriaal uit de VDGS-toolkit door te nemen.

Tijden
De klassikale refreshmentbijeenkomst duurt van 09.00 tot 12.00 uur. Het tijdstip van jouw individuele praktijkprofcheck wordt persoonlijk na afloop van de refreshmentbijeenkomst afgestemd.

Locatie
De trainingsruimte van Veiligheidstrainingscentrum Schiphol bevindt zich boven de Kazerne Post Sloten van de Brandweer Schiphol.

Meer weten?
Neem contact op met het VTC 020-6012338, of stuur een mail: vtc@schiphol.nl


 
 
 

Beschikbare cursussen

Sleep een kolomkop hier naar toe om te groeperen op die kolom
Cursusnaam 
Starttijd 
Van (Oplopend)
Tot 
Plaats 
Opmerkingen 
Beschikbare plaatsen 
  
xv
xv
 
Er zijn op dit moment geen cursussen gepland.