Skip naar navigatie Skip naar inhoud

Train de trainers Passagiersbruggen

 
 
 
Doelgroep:
  • Trainers van Passagiersbrugbedienaren op Schiphol
Vakgebied:
  • Veilig werken aan airside
Prijs:€ 0.-
 
 
 

Beschrijving

 
 
 

Ben je een trainer van Passagiersbrugbedienaren op Schiphol?  Dan neem je elke twee jaar vanuit het Train de trainer traject Passagiersbruggen deel aan een refreshment bijeenkomst en leg je een praktijkprofcheck af. Als je voor de theorietoets en de praktijkprofcheck een voldoende hebt gehaald wordt jouw trainingsbevoegdheid Passagiersbruggen voor 2 jaar verlengd.

Toelatingseisen
Je bent door Amsterdam Airport Schiphol geregistreerd als trainer van Passagiersbrugbedienaren. Je bezit de kennis en vaardigheden om de bedienaren van de Passagiersbruggen vaardigheden en kennis mee te geven die hen in staat stelt de verschillende Passagiersbruggen op Schiphol te bedienen.

Inhoud
Het traject bestaat uit het bijwonen van de tweejaarlijkse refreshmentbijeenkomst bij VTC Schiphol. De tweejaarlijkse profcheck bestaat uit een theorietoets en een individuele ‘praktijkprofcheck Passagiersbrug-instructie’. Nadat je de theorietoets tijdens de refreshmentbijeenkomst met goed gevolg hebt afgelegd kun je vervolgens op een andere datum de ‘praktijkprofcheck Passagiersbrug-instructie’ afleggen. Na het behalen van de profcheck ben je voor twee jaar door Amsterdam Airport Schiphol geregistreerd als vakbekwaam trainer Passagiersbruggen.

Leerdoelen
Na afloop van het tweejaarlijkse traject:

  • ben je op de hoogte van de laatste stand van zaken rond het nieuwe train de trainer traject Passagiersbruggen, de Passagiersbruggen en de recentste versie van de (online)Toolkit Passagiersbruggen
  • sta je als trainer Passagiersbruggen door Amsterdam Airport Schiphol voor 2 jaar geregistreerd in Veiligheidspaspoort
  • ken je de inhoud van de Toolkit Passagiersbruggen en treed je adequaat op in de situaties zoals daarin beschreven

Tijden
De klassikale refreshmentbijeenkomst is een half dagdeel.
Het tijdstip van uw individuele praktijkprofcheck wordt met u persoonlijk na afloop van de refreshmentbijeenkomst afgestemd.

Locatie
De trainingsruimte van Veiligheidstrainingscentrum Schiphol bevindt zich boven de Kazerne Post Sloten van de Brandweer Schiphol.

Meer weten?
Neem contact op met het VTC 020-6012338, of stuur een mail: vtc@schiphol.nl


 
 
 

Beschikbare cursussen

Sleep een kolomkop hier naar toe om te groeperen op die kolom
Cursusnaam 
Starttijd 
Van (Oplopend)
Tot 
Plaats 
Opmerkingen 
Beschikbare plaatsen 
  
xv
xv
 
Er zijn op dit moment geen cursussen gepland.