Skip naar navigatie Skip naar inhoud

Bedrijfshulpverlener - Herhalingstraining unitleider (ploegleider)

 
 
 
Doelgroep:
  • Unitleiders (ploegleiders) BHV
Vakgebied:
  • Airport bedrijfshulpverlening
Prijs:€ 195.-
 
 
 

Beschrijving

 
 
 

Ben je unitleider binnen de BHV-organisatie op Schiphol? Dan fris je in deze eendaagse herhalingstraining je kennis en vaardigheden op, zodat je altijd goed voorbereid bent op je taak. Casussen uit de praktijk maken de training zo concreet mogelijk.

Inhoud  
De inhoud van de training is toegespitst op de Schipholpraktijk. In deze training fris je je kennis van de volgende onderwerpen op:

  • ontruimingsprincipes
  • kubusgedachte op basis van het ontruimingsplan van het betreffende gebied
  • STPI en multidisciplinair coördineren van incidenten

Daarnaast bespreken we jouw ervaringen als unitleider met de inzet van de bedrijfshulpverlening, evacuatie en communicatie. We koppelen daarmee de theorie aan de praktijk. Ook doe je tijdens de training oefeningen met het gebruik van de mobilofoon.

Leerdoelen
Na afloop van de training is je kennis opgefrist en weet je hoe je de repressieve inzet van de BHV-organisatie moet voorbereiden en aansturen. Daarnaast heb je jouw praktijkervaringen kunnen bespreken met de trainer en andere unitleiders, waardoor je weet wat al goed gaat en wat nog beter kan in de praktijk.

Examen
Tijdens de training word je beoordeeld op je vaardigheden als unitleider. Er hoeft voor dit onderdeel geen examen te worden afgelegd.

Certificaat
Je ontvangt geen certificaat maar medewerkers van Schiphol Group krijgen een registratie in Veiligheidspaspoort van Schiphol.

Meer weten?
Neem contact op met het VTC 020-6012338, of stuur een mail vtc@schiphol.nl

 
 
 

Beschikbare cursussen

Sleep een kolomkop hier naar toe om te groeperen op die kolom
Cursusnaam 
Starttijd 
Van (Oplopend)
Tot 
Plaats 
Opmerkingen 
Beschikbare plaatsen 
  
xv
xv
 
Er zijn op dit moment geen cursussen gepland.